Velkommen til Cantilena & Fynsk Fuga

Koncertandagt i Odense Domkirke fredag den 23. oktober kl. 20

Du er her: Hjem > Om Cantilena og Fynsk Fuga koret > Dirigent

Dirigent

Claus Ladekjær Wilson

Claus.jpg

Han er født i 1971 og uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium med klaver som hovedfag fra 1990-1996 og orgel fra 1997-2003.

Han har spillet utallige koncerter rundt omkring i Europa fortrinsvis som kammermusiker. Han har været akkompagnatør på konservatoriet for bl.a. instrumenterne bratsch, cello og kontrabas fra år 2000. Han har været aktiv som kordirigent siden 2002.

Claus har bl.a. ledet en børne- og en voksenkorsfestival i Vejle, organiseret "Musikkens Dag" på konservatoriet i Århus og lavet utallige samarbejdsprojekter med kor og spejdere. Her har han også fået dyrket sine kreative og sceniske evner.

I 1990 vandt han 1. pris i Steinway Piano Festival. Han er pr. 1. maj organist ved Fredens Kirke i Odense, og har tidligere været ansat i Otterup Kirke og i Vor Frelsers Kirke i Vejle.

Claus studerede privat hos klaverprofessor John Damgaard 2007-2008. Han har spillet koncerter med Tonni Landy, Michala Petri og fløjtenisten Christina Enig, som han bor sammen med.

Mobil +45 6166 5543

clw@get2net.dk

Tidligere dirigent (2006 - 2010)

Maria Hørup Damianakis

Maria Damianakis, maj 06.jpg

Maria Hørup Damianakis, født 1976, er uddannet cand.mag., og er i disse år ved at uddanne sig som Almen Musikpædagog ved Det Fynske Musikkonservatorium med hovedfag i kor- og ensembleledelse og elementær musikformidling (tidligere musikopdragelse).

Maria underviser i musikskolens Grundskole som lærer i rytmik, musikalsk legestue, forælder/barn-musik, værksted og i musikskolens nye tilbud musik for gravide og babymusik.

Maria underviser både på musikskolen og ude i institutioner.

Maria er desuden ansat ved Assens Musikskole og som korleder for Tornbjerg Børne- og Ungdomskor.

Derudover synger Maria i Det Fynske Kammerkor og i vokalensemblet My.

 

Tidligere dirigent (2005-2006)

Christian Dyrst

christian-dyrst.jpg

 

Født 1958, seminarielærer, komponist, guitarist og korleder.
Statspr. Musikpædagog fra Det Fynske Musikkonservatorium. (1983)

Har tidligere dirigeret Vestfynskoret, Odense Universitets Storekor og Odense Motetkor, og har siden 2000 været ansvarlig for arrangement- og indstudering af kormusikken ved Frøbjerg Festspil.

Christian Dyrst har udgivet melodier til folkelige sange samt arrangementer for både voksen- og børnekor og for orkester.

Har siden 1985 turneret med sangaftner både alene og sammen med bl.a. Palle Krabbe, Inge Dyrst og Per Warming, og har i mange år virket som balmusiker i forskellige sammenhænge.

Tlf.: 6611 0452
dyrst@galnet.dk

Læs mere om Christian Dyrst her

« forrige  |   top  |   næste »

Cantilenakoret søger sangere i alle stemmegrupper.

 

Koncertandagt i Odense Domkirke fredag den 23. oktober kl. 20

Julekoncert den 18. dec. i Domkirken kl. ?

 


Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login