Korrejser

Cantilena har altid været glad for at rejse. Vi har gennem årene været mange steder, Polen, Ålandsøerne, Frankrig, Holland, England, Belgien, Tyskland, Bornholm, bare for at nævne nogle af dem. - I 2004 gik turen til Ivö i Sverige.

Den typiske Cantilena-korrejse foregår med bus, med afgang onsdag inden Kristi Himmelfarts dag og hjemkomst søndag aften.
Vi bliver som regel indkvarteret på mindre hoteller eller vandrerhjem.
Der plejer at være lagt 2-3 koncerter ind i opholdet og der er altid lagt stor vægt på fællesskabet og på at vi får set det område, vi opholder os i.

Der vil ofte være mulighed for at tage ægtefæller og kærester med på disse ture. De skal så bare betale den aktuelle pris, altså uden tilskud fra korkassen. Jo flere vi er i bussen, jo billigere bliver det også. Det har heldigvis altid været sådan, at disse ”gæster” – samt chaufføren – er faldet utrolig godt ind i selskabet.

Koncerterne kan være rene Cantilena-koncerter, de kan være fælleskoncerter med et lokalt kor eller vi deltager måske som et indslag i en gudstjeneste i den lokale kirke, med bare 4-6 numre.
I 2001 på Bornholm, hvor vi boede på ”Solgården” i Årsdale, blev husets datter gift, mens vi var der. Jamen, så stiller vi da selvfølgelig også op til en mini-koncert under receptionen.

I 2013 havde vi alletiders tur til Lübeck i Kr. Himmelfarts-ferien.